Viljava Design

Viljava toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan matkalle kohti kestävämpää tulevaisuutta, jossa pikamuotikulttuuri on kadonnut ja vaatekaapin valikoima on pienempi, mutta parempi!

Viljava Design

Viljava on uusi suomalainen tuotemerkki, joka syntyi tarpeesta luoda kauniita ja mukavia vaatteita.

Tavoitteena on käyttää mahdollisimman paljon kotimaisia materiaaleja ja tekijöitä. Tuotteet on suunniteltu äidin rakkaudella Etelä-Pohjanmaalla ja valmistettu laadusta tinkimättä Suomessa.

Tee arjesta juhlaa

Tuotteet soveltuvat arkeen, kotiin sekä pitoihin ja niiden istuvuus sekä mitoitus kestävät lasten kasvua ja aikuisten painonvaihtelua.

Viljavan vaatteet on tarkoitettu käytettäväksi koko päivän ajan, eikä kotiin tultaessa tarvitse vaihtaa vaatteita mukavampiin. Monikäyttöisyys mahdollistaa myös pienemmän valikoiman vaatteita ja pienentää pyykkikasaa.

Kaikki Viljavan tuotteet on suunniteltu kestämään äidiltä tyttärelle ja sisarukselta toiselle.

Eveliina Hakala

Suunnittelija ja perustaja

Pienestä maalaiskylästä kotoisin oleva Eveliina on oman tiensä kulkija, joka arvostaa juuriaan.

Viljava on Eveliina Hakalan paluu juurille. Se on eteläpohjalaisten kädentaitojen ja tarmokkuuden tulos, joka heijastaa viljavien lakeuksien selkeyttä ja käytännöllisyyttä.

Eveliina Hakala

Käsivaralla toteutettuja luonnoksia Eveliinalta syntyy nopeasti ja runsaasti. Yhdestä tuotteesta löytyy valtava määrä erilaisia luonnoksia ja protoja. Istuvuus, mitoitus ja monikäyttöisyys ovat aina läsnä Eveliinan suunnittelussa.

"Usein jostain vaatteesta tai asusteesta jää jokin pieni yksityiskohta mieleen, joka kiehtoo. Sen ympärille hahmottuu sitten omia visioita ja mallin loppuosa."

Olet nyt onnistuneesti mukana
Sähköpostisi on nyt rekisteröity