Palautusohjeet ja ehdot

Meille on hyvin tärkeää että olet tyytyväinen tuotteisiimme. Jos kuitenkin päädyt palauttamaan sen tai osan siitä, tässä ohjeet palautukseen:

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain 14 vrk:n palautusoikeus. Tämä tarkoittaa siis sitä että ilmoitus palautuksesta täytyy tehdä 14 vrk sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Jonka jälkeen sinulla on aikaa palauttaa tuote/tuotteet 14 vrk sisällä.

 

Ohjeet palautukseen:

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@viljavadesign.fi ja kerro tilausnumerosi sekä mitkä tuotteet haluat palauttaa. Jokainen palaute on arvokas meille joten halutessasi voit kertoa palautuksen syyn. Jatkossa voimme tarttua näihin syihin esim.tuotteita suunnitellessa.

Jos havaitset tuotteessa esim. vian tai paketti on vaurioitunut toimituksessa, kerrothan siitä meille mahdollisimman pian jotta voimme heti reagoida asiaan.

Jos tilatun tuotteen koko onkin väärä, vaihdamme sen toiseen kokoon toimituskuluitta. Kerro minkä tuotteen haluaisit vaihtaa ja toivomasi koon. Lähetämme sinulle vahvistuksen koon/tuotteen saatavuudesta ja lisäohjeet palautukseen. Mikäli haluaisit kokonaan toisen tuotteen, tulee sinun palauttaa tuote normaalisti ja tehdä uusi tilaus verkkokaupassa.

Palautusilmoituksen jälkeen, saat palautuskoodin sähköpostiin. Lisääthän koodin palautettujen tuotteiden mukana pakkauksen päälle, osoitetietojen kanssa. Voit palauttaa sen jälkeen paketin mihin tahansa Postin toimipisteeseen. Kuitti palautuksesta kannattaa säilyttää niin kauan kunnes saat meiltä tiedon palautuksen vastaanottamisesta. 

Pakkaa tuotteet siististi joko samaan pakkaukseen millä ne toimitettiin tai johonkin vastaavaan. 

Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista 5e. Loppusumma palautetaan samalla maksutavalla kuin se on tilattu. 

Noutamaton paketti ei ole tilauksen palautus. Noutamatta jätetystä paketista perimme 15e käsittelykulut, loput summasta palautamme samalla maksutavalla kun tilaus on tehty.

Jos olet tehnyt tilauksen IVALO.COM kautta, toimi heidän palautusehtojen mukaisesti.

Tarkistamme tuotteiden kunnon ennen palautuskäsittelyä. Jos tuotteessa havaitaan selvästi hinnanaleneminen (tuote osittain tai kokonaan myyntikelvoton) otamme yhteyttä erillisellä sähköpostilla. Jokainen asia katsotaan kuitenkin tapauskohtaisesti ja pyrimme selvittämään asiat niin ettei niistä koituisi asiakkaalle mielipahaa. Jokainen asiakas on meille tärkeä!

 

VILJAVA - FASHION WITH ROOTS
VILJAVA Design  I  Niemistöntie 21 A, 60420 Seinäjoki  I  +358 400 784 607  I  hello@viljavadesign.fi  I   www.viljavadesign.fi

Olet nyt onnistuneesti mukana
Sähköpostisi on nyt rekisteröity